Aannemersbedrijf Jans

Nieuwbouw, verbouw, renovatie, timmer- en metselwerk, badkamers en keukens

 

    

Referenties

Mevrouw Van Steenbergen

Onze badkamer was nodig toe aan een opknapbeurt. We stelden het steeds maar uit omdat we tegen de rommel opzagen. Op de verjaardag van mijn zus sprak ik haar buurman en hij vertelde hoe tevreden hij was met de aannemer die hij had ingehuurd voor het vervangen van zijn kozijnen en voordeur. Hij gaf me het visitekaartje van Aannemersbedrijf Jans.

Na het maken van een afspraak kwam Vincent Jans langs om een offerte te maken. Drie weken later startte de verbouwing van onze badkamer. De verwachte rommel en stof bleef uit. Vincent en Jan werkten keurig en ruimden elke avond de rommel op. Slechts twee weken later konden wij al genieten van onze prachtige badkamer.

Dankzij een ongelukje viel er na een paar weken een vaas in de wasbak waardoor er een barst in sprong. Ik hoefde maar te bellen en de jongens stonden op de stoep om de wastafel te vernieuwen. Waar vind je tegenwoordig nog zulke service, geweldig!

 

Familie Oudenaarden

Bij de aankoop van onze woning, attendeerde de makelaar ons op Aannemersbedrijf Jans. Het achterkozijn was namelijk toe aan vervanging. Wij namen contact op met dhr. Jans en hij kwam langs om de boel op te meten voor een offerte.

In eerste instantie ging ik ervan uit dat er gewoon zon zelfde kozijn in ging maar Vincent kwam met het idee om er een schuifpui in te maken. Nadat hij zijn offerte had gemaakt hebben wij voor hem gekozen als aannemer. Wij hadden namelijk ook twee offertes aangevraagd bij andere aannemers.

Het slopen van de oude pui was zwaar werk, het glas zat erg goed vast maar de mannen hebben het toch voor elkaar gekregen. De pui kon geplaatst worden, deze paste precies. Nadat alles netjes afgetimmerd was, was de schilder aan de beurt. Hij heeft alles keurig voorzien van een mooie laklaag. Een weekje later heeft Vincent het horrengaas geplaatst en de pui was klaar. Wij hebben deze zomer enorm genoten van de schuifpui! Volgend jaar zijn de kozijnen aan de voorkant van het huis aan de beurt, drie keer raden welke aannemer ze komt plaatsen!

 

© Aannemersbedrijf Jans | gebruiksvoorwaarden | disclaimer